HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Üye Olun!
Bir kaç adımda üye olabilirsiniz.

Mare Mosso Caffe’de Kahve İçmenin Anlamı

27-06-2021 22:55
Mare Mosso Caffe’de Kahve İçmenin Anlamı

Mare Mosso Caffe’de Kahve İçmenin Anlamı

Öncelikle biz bir işletme olarak, tarihin derin sırlarını aralayan bir perde misali uçsuz bucaksız olan kahvenin tarihini kucaklıyoruz. Akdeniz Levantenlerinin dünyaya bıraktığı mirası koruyan gardiyanlar gibiyiz. Biz kahvenin bu tarihsel yolculuğuna yön veren bir pusulayız. Bu kültürel zenginliği sıcak bir kahve eşliğinde size sunmak ve geçmişe doğru naif bir yolculuk yapmanıza imkân sağlamak istiyoruz. Bizimle aynı duyguları besleyen ve tarihin güzelliklerini kendine bir tutku ilan eden tüm kahve severleri bu çatının altında görmeyi çok istiyoruz.

Kahveyi kahve olduğu için değil, kokusunda geçmişi bulduğumuz için seviyoruz. Mare Mosso Caffe e Vendite olarak insanları ortak bir paydada buluşturabilmek bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Modern Vintage tanımını benimseyerek çağa ayak uydurduk ancak tarihimizi de peşimizden getirdik. Bu uzun yolculuğumuzu bizler gibi aynı fikre ve aynı tutkuya sahip insanlarla sürdürüyor olmamız çok gurur verici. Biz Balat’ın bu tarih kokan sokaklarına, kahvenin muazzam geçmişini işliyoruz. Eşsiz dekorasyonumuz ile tarihi hissedebilir, sizin için özenle seçilmiş kahve çekirdeklerimizin kokusunu içinize doyasıya çekebilirsiniz. Sunduğumuz sayısız ürün ve ekipman çeşitleri size özel tasarlanıyor ve üretiliyor. Mağazamızdan içeri girdiğinizde sizi en iyi şekilde ağırlayacak olan ekip arkadaşlarımız, damak zevkinize en uygun olan kahveyi seçmeniz konusunda gerekli hassasiyeti ve ilgiyi gösterecektir.

Göz kamaştıran dekorlar, otantik bir ambiyans ve bolca kahve kokusu ile sizlere hizmet etmek için daima hazırız. Biz istiyoruz ki kahvenizden aldığınız her yudum size geçmişi gezdirsin, özel kahve sunumlarımız ile adeta görsel bir şölen düzenlercesine sizi eğlendirsin, renklerimiz sizi büyülesin istiyoruz. Sizler için hazırladığımız özel karışım kahve çeşitlerimiz ile damak tadınızı renklendirebilirsiniz. Sayısız kahve çeşitlerimizi tadabilir ve her birinin hikayesini, içeriğini, kavrulma yöntemini ve hangi topraklara özel olduğunu öğrenebilirsiniz. Biz kahve değil, kültürel açıdan zengin bir tarih sunuyoruz aslında.

Mare Mosso Caffe e Vendite, ilhamına büyülenen bir işletmedir. Gayemiz sizlere eşsiz tatlar sunmak ve aynı zamanda benzersiz bir konsept ile yüzyıllar öncesine dayanan bir tarih şeridine yolculuk yapmanızı sağlamaktır. Mare Mosso Caffe e Vendite olarak size, damağınıza ve kalbinize hitap ediyoruz. Bu zengin kültürün ardında yatan uzun geçmişten beslenerek tüm hünerlerimizi sizlere sergiliyoruz. Sayısız ürün ile dolu menümüzden seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Tarihsel zenginliği ve içerik zenginliğimizi sizin için harmanladık. Hedefimiz bu kültürel mirası korumak için verdiğimiz tatlı bir savaştan ibaret. Tebessümlerinizi kendimize bir ödül bilerek çalışmaya, gelişmeye ve özümüz bildiğimiz bu kahve kültürünü hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz.

 


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.